Indien een opdrachtgever een nieuw huis laat bouwen of een bestaande woning wil verbouwen, wordt er van tevoren veel nagedacht over de vormgeving van het huis of hoeveel vierkante meters erbij zullen komen.

Er wordt veel minder nagedacht over zaken als waar komen de deuren? Naar welke kant moet de schuifpui openen? Wat is de beste plek voor de haard? Waar komt de televisie? Naar welke kant toe hebben we het mooiste uitzicht vanuit de zithoek? Met veel zaken, waar niet aan gedacht wordt, wordt men geconfronteerd als het huis eenmaal af is of de verbouwing achter de rug. “Hadden we daar toch maar van tevoren beter over nagedacht of een goed advies ingewonnen”.

Datzelfde geldt in de regel ook vaak voor de verlichting. Zeker als je de kans hebt, bij nieuwbouw of een verbouwing, is het een goed idee om van tevoren na te denken over de verlichtingspunten. Het is de gelegenheid om bijvoorbeeld wandverlichting te creëren, zonder hinderlijke snoeren in het zicht te hebben.

Bij nieuwbouw van een woning moeten er zoveel beslissingen genomen worden, dat het als zeer prettig wordt ervaren, dat Mariët Fakkert van Bon Couleur u hierbij helpt en adviseert. Ze wordt het liefst al in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken bij uw plannen.

Door haar jarenlange ervaring is ze in staat om u te helpen uw woonwensen zo goed mogelijk te realiseren.