Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,9 (detelefoongids.nl)

Hieronder kunt u recente beoordelingen van onze klanten bekijken:

10 september 2021 (Google.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Rianne
Na meerdere verkeerde kleurkeuzes in ons huis, besloten we bij de plannen voor onze nieuwbouwwoning, hulp in te schakelen van Mariët. Ze nam echt de tijd voor de kennismaking en luisterde naar onze wensen. Dit wist ze al tijdens de afspraak te vertalen naar een kleuradvies dat bij ons beiden past. We durfden zelf geen knopen door te hakken en wisten ook niet waar te beginnen. Behalve het gevraagde kleuradvies, dacht Mariët ook mee over de inrichting van onze woonkamer. Ze kwam met originele ideeën en liet ons anders naar de ruimte kijken. We zijn ontzettend blij met het resultaat!

23 augustus 2021 (telefoonboek.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Roos
Na 40 jaar in hetzelfde huis, was ik (inmiddels weduwe) toe aan een ander interieur. Om het grondig aan te pakken had ik hulp nodig. Mariet Fakkert bleek een voortreffelijke keuze. Mariet begon bij de basis, de indeling van de ruimte, waarvoor zij 7 alternatieven tekende. Door de meubels anders neer te zetten, werd de ruimte direct intiemer. Ik werd stap voor stap begeleid door de vele keuzes qua kleuren, vormen en materialen die gemaakt moesten worden. Daardoor was er geen sprake van keuze stress. De wens was een meer vrouwelijke sfeer te creëren, en dat is helemaal gelukt. De opties die Mariet aanreikte waren inspirerend. Het samen bekijken van vloer, meubels en gordijnen was geweldig. Heel prettig vond ik dat zij goed bereikbaar was. Bij de dreigende lock-down konden we de afspraak om meubels te kijken zelfs een dag vervroegen, zodat we nog uitgebreid in de winkel konden rondkijken. De combinatie van vakkennis en inlevingsvermogen bleek zeer waardevol. Mijn keuze voor meubels werd door Mariet ondersteund en door haar aangevuld met kleuren voor de wanden en gordijnen. Die combinatie is top! Het eindresultaat is mooier dan ik had verwacht en ik ben er heel blij mee.

16 december 2020 (telefoonboek.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Theo en Willeke
Al lange tijd hadden we plannen met de ruimte tussen onze beide huizen. Het voorhuis en het achterhuis zoals dat door ons en de kinderen wordt genoemd. Een grote garderobekast ontsierde de ruimte, maar was in onze ogen noodzakelijk. Ook wat betreft de kleurvoering kwamen we maar niet tot een juiste keuze. We wilden graag een sfeervolle entree, vandaar dat we Mariët hebben gevraagd om ons te adviseren. ‘Waarvoor hebben jullie deze kast nodig’, was haar eerste opmerking. Bergruimte voor onze jassen….. Je begrijpt het al. We verzamelden alles in deze kast. Doe die kast weg en zet er een mooi bankje neer. Zit je lekker in de zon. Waarom haal je die muur ook niet weg dan gebruik je de binnenruimte beter. Maak daar een leuke mediterrane patio van. Willeke en ik keken elkaar aan, deze zet hadden we nodig. Binnen een week hadden we de offerte voor een nieuw kozijn binnen. Mariët adviseerde ons ook m.b.t. de kleurenkeuze. We zijn zeer tevreden over haar aanpak. Een duwtje (of flinke duw) in de rug en out-of-the-box-denken heb je soms nodig. Bedankt Mariët!

18 augustus 2020 (Google.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Wilma en Arnold
Wij hebben in de loop der jaren veel geld verspild aan het maken van de verkeerde keuzes voor ons huis. Advies vragen was naar mijn idee onbetaalbaar, niet voor ons weggelegd, met ons hoekhuis in een vinexwijk. Maar de paniek sloeg toe toen we een beslissing moesten nemen over de kleur van de keukenkastjes. Er was geen enkele samenhang meer in ons interieur. Via Google heb ik Mariët gevonden. Wat een verademing. Ze pakt door, bij ons begon ze bijvoorbeeld meteen met de bank te schuiven. Kleine ingreep maar het klopte direct veel beter. Met veel humor durft ze alles te vragen. Ik had meteen vertrouwen in haar. Deze waarschijnlijk erg kleine opdracht voor haar nam ze zeer serieus. Met veel respect, ook voor de dingen die wel moesten blijven. Uiteindelijk hebben we geld bespaard denk ik door het nu in één keer goed te doen. Ik beveel Mariët van harte aan!

5 maart 2020 (telefoonboek.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Janneke & Robert
Voor de inrichting van ons nieuwbouw huis zochten wij interieur advies voor de woonkamer en keuken. Het ging hierbij om inrichting, kleur, vloer, verlichting, gordijnen etc. Wij zijn via internet terechtgekomen bij Mariët.

Door een solide stappen plan heeft Mariët ons geholpen bij het maken van keuzes en meegedacht over de inrichting. Mariët komt bij je thuis en neemt een heleboel materiaal mee die je helpt keuzes te maken. Mariët creëert hierbij een goede en prettige sfeer en komt deskundig over. Met mooie tekeningen schetst zij verschillende scenario’sdie een duidelijk beeld geven over de verschillende mogelijkheden. Een tip voor als je interieur advies wil bij een nieuwbouw huis is om zo vroeg mogelijk te beginnen. Wij hadden al keuzes moeten maken over waar de keuken etc moest komen. Dit weerhield Mariët niet om buiten dit kader te denken.

Door middel van veel in tijdschriften kijken en naar woonwinkels gaan met het huiswerk dat Mariëtons gegeven heeft, samen met veel voorbeelden die zij voor ons had uitgelicht konden wij gericht zoeken naar onze smaak.

Mariët heeft ook veel connecties en kan ook advies geven om her en der ergens te kijken voor bijvoorbeeld de vloer, gordijnen etc. Mariët is bij ons ook een paar keer mee geweest om naar een vloer te kijken of een bank, om te kijken of alles ook qua kleur goed bij elkaar past. Dit hebben wij als zeer waardevol ervaren.

Daarnaast is de communicatie zeer prettig en met whatsapp is het heel makkelijk om even wat leuke ideeën die je gezien hebt op te sturen waar Mariët vaak snel op antwoord met deskundig advies, waarbij de keuze altijd bij jezelf blijft.

Wij bevelen Mariët ten zeerste aan bij interieur en styling stress. Wij zijn helemaal blij met de uitkomst en alle goede (na)zorgen van Mariët.

Janneke & Robert

7 november 2019 (telefoonboek.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Familie Nijland
Wij zijn druk bezig geweest met een volledige verbouwing van ons huis. Samen met het deskundig advies van Mariet hebben we uiteindelijk de juiste keuzes gemaakt, waar we heel erg blij mee zijn. We zijn erg tevreden met het resultaat. Mariet heeft heel erg goed met ons meegedacht en gaf een aantal waardevolle tips welke ze uitwerkte in duidelijke tekeningen. Bovendien is ze erg vriendelijk en behulpzaam.

28 september 2019 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Frans en Katja
Toen wij ons nieuwe huis hadden gekocht wilden we graag dat er iemand met ons mee zou denken over de inrichting. We weten wel wat we mooi vinden maar om er een passend geheel van te maken is toch wel moeilijk! Er zijn zoveel mogelijkheden. Mariët luistert goed en heeft veel originele en praktische ideeën over indeling, kleur, verlichting en meubels. Door het mooie plan dat naar voren komt verloopt alles makkelijker en vlotter! Ze staat altijd klaar om met je mee te denken ook als de opdracht eigenlijk is ?afgerond? maar je nog een vraag hebt! Niet twijfelen… gewoon haar hulp inschakelen! Frans & Katja

7 januari 2019 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Freek en Claudia
Na een verbouwing heeft Mariët heeft ons geholpen met de inrichting van de keuken en de woonkamer. Omdat het ons zelf niet lukte het interieur te creëren dat we voor ogen hadden, hebben we haar ingeschakeld voor een interieuradvies. Tijdens het intakegesprek bij ons thuis, kwamen we al snel tot de conclusie dat de indeling niet klopte. We besloten terug naar de naar de tekentafel te gaan en de gehele inrichting opnieuw te doen. Zij heeft onze wensen in kaart gebracht en die omgezet in schetsen waar we een keuze uit hebben gemaakt. We hebben daarna gekeken naar passende kleuren, materialen, meubels en verlichting. Ook zijn we een middagje met Mariët wezen shoppen. Dat was niet alleen gezellig maar ook nuttig omdat zij met oplossingen komt die je zelf niet bedenkt. We zijn erin geslaagd om stap voor stap een nieuw interieur te creëren dat helemaal aan onze wensen voldoet. Een eindresultaat dat onze verwachtingen heeft overtroffen en dat we zonder Mariët nooit hadden bereikt. Tot slot heeft zij ons ook geadviseerd over de kleur van het buitenschilderwerk. Het was fijn om met haar te werken omdat zij gemakkelijk schakelt, veel humor heeft en prettig communiceert. Iedereen die het interieur wil veranderen maar niet weet hoe je dat aanpakt en waar je moet beginnen, raden we aan Mariët in te schakelen. Dan bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak, een professioneel advies en een perfect resultaat.

15 september 2018 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Johan en Marja
Wij hebben de afgelopen jaren twee keer Mariëts hulp ingeroepen. De eerste keer om ruimte te creëren in een vol gezinshuis met opgroeiende kinderen. Na een intensieve ochtend met interviews en rondkijken, heeft ze heel goede, bruikbare en mooie, adviezen gegeven zowel voor de indeling als het kleurgebruik. Ze heeft echt goed naar ons geluisterd en niet haar eigen smaak vooropgezet. Zelfs jaren later bij de verkoop van dat huis heeft haar inbreng nog goede resultaten opgeleverd.Het huis was snel verkocht… Logisch dat we haar weer hebben gevraagd voor binnenhuisarchitectuur van onze nieuwe woning waaraan veel verbouwd moest worden. Ze kwam met veel interessante voorstellen en mooie kleuren. Het uiteindelijk gerealiseerde ontwerp past als een warme jas om ons heen. Een thuis.

12 juli 2018 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Dick en Lia Kasteel
We hebben de hulp van Mariët in 2017 ingeschakeld op het moment dat we de mogelijkheid kregen een nieuwbouw woning te realiseren. Na een uitgebreid persoonlijk intakegesprek heeft ze in elke stap van het proces met ons meegedacht. Ze heeft ons ideeën aangereikt waar we zelf niet opgekomen waren, qua indeling en materiaal of kleurkeuze. Ze is een vakvrouw die haar werk op een fijne persoonlijke en betrokken manier uitvoert. Het eindresultaat is een woning waar we elke dag met plezier wonen, een echt thuis. Dat is zeker mede dankzij Mariët en haar adviezen! Wij bevelen haar dan ook van harte aan.

16 mei 2018 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 5/5
Door:Nanda en Coen
Mariet heeft ons enorm geholpen door alle elementen die we vooraf hadden uitgezocht of bepaald met elkaar in harmonie te brengen. Ze heeft ons zowel qua indeling als kleurstellingen geholpen tijdens de bouw en afbouw van ons huis. Daarnaast heeft zij ons een aantal zeer goede tips gegeven die we tijdens de bouwfase relatief makkelijk konden laten doorvoeren. Met name onze woonkeuken heeft daardoor allure gekregen. Dankzij Mariet hebben we nog een aantal andere aanpassingen in de planning staan die we geleidelijk aan zullen doorvoeren en ons nieuwe huis nog meer “af” maken.

31 januari 2018 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Elma
Wij wisten ons geen raad met de indeling van onze nieuwe kamer (nieuw huis gekocht) Zeker een lastige opgave als de smaken en ideeen uiteen liggen. Mariët neemt alle tijd om uitvoerig te inventariseren en onafhankelijk van elkaar een soort mood-board te maken. Een bijzonder intensieve ochtend waar ook genoeg ruimte voor humor is. Zeeer belangrijk. Dat was de start. Direct daarna de vervolgafspraken vastgelegd en ze heeft duidelijk aangegeven wat zij ging doen. Mooi staaltje verwachtingsmanagement. Met een stuk of 7 duidelijke schetsen weer uitvoerig alle mogelijkheden besproken. Zelfs samen de woning bezichtigd vòòr overdracht. Ze heeft er de nodige uurtjes in gestoken. We hebben nu een kamer die we zeg nooit zo zouden hebben ingericht. Echt supergaaf. Strak maar niet levenloos. Design gecombineerd met de Zweedse vrienden. Tips en adviezen bleven niet alleen bij kamer en keuken. Ook de hal werd voorzien van advies. En het verlichtingsplannen niet te vergeten. Ook na oplevering is nog bezoek geweest; zeer nauwkeurig opmeten van het carpet. Op de cm! En en passant nog weer tips en advies gekregen. Top! Zeker aan te bevelen. Het is de investering waard: een mode-ongevoelige inrichting die helemaal bij jou past! En het allerbelangrijkste: het is ONS thuis! Helemaal happy!

21 december 2017 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Els
Als verrassing voor mijn verjaardag had mijn man Mariët uitgenodigd. Ik vond het een super leuk idee. In het kennismakingsgesprek vroeg ze veel informatie. O.a. wat wil je met je woonkamer, welke kleuren vind je mooi, wat mag er absoluut niet weg enz. . Mariët luistert erg goed naar de wensen van de mensen. Mijn man en ik moesten afzonderlijk van elkaar een boek bekijken en zeggen welke sfeer je het meest aansprak. Mariët zelf ging ondertussen aan de slag met het verslepen van de meubels en spullen weghalen of verplaatsen. De opstelling die ze in de kamer had gemaakt voelde goed. Mariët gaf het advies om een tijdje de nieuwe opstelling te laten staan om te wennen. Maar eerlijk met een paar dagen had ik het gevoel, dit is het knusse sfeertje wat ik graag wil. Het voelt zeer goed. Ze heeft de rest van de benedenverdieping ook bekeken en ons daar ook adviezen over gegeven, zodat het een geheel wordt. We gaan zeker met haar adviezen aan de slag.

21 december 2017 (telefoonboek.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Hetty
Het was prettig samen werken met Mariët. Ze gaat grondig te werk. Inventariseert eerst alle wensen van de bewoners en komt dan met een meerdere opties. Na samen een keuze te hebben gemaakt helpt ze stap voor stap met alles uit te zoeken.

30 mei 2017 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Wim en Geke
Voor een andere kleur verf op onze Zweedse woning was het lastig om een uitgebalanceerde kleurencombinatie te vinden. Dank zij de tips / adviezen van Mariët zijn we tot een prachtig resultaat gekomen. Zelfs vanuit haar vakantieadres hielp zij ons de puntjes op de i te zetten. Wim en Geke

8 mei 2017 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 4/5
Door: Marcel en Marjan
Mariët heeft ons geholpen om van ons huis ons thuis te maken. Ze is erg professioneel en gaat heel grondig te werk. Ze heeft veel tijd gestoken om er achter te komen wie we zijn en wat onze wensen en eisen zijn. En dit is overduidelijk te zien in het geweldige eind resultaat. We zijn super blij met onze nieuwe woning. Het is nu echt ons huis!

20 februari 2017 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Roy
Mariët is bij ons thuis geweest om een andere indeling van onze woonkamer te maken en kleuradvies te geven. Wij hebben haar bezoek als erg prettig ervaren. Ze luistert en vraagt naar je eigen gemaakte keuzes en wensen. Zelf heeft ze een schat aan ervaring heeft creatieve ideeën om tot een fantastisch resultaat te komen. Echt een aanrader om Mariët in te schakelen als je het zelf even niet meer weet! Roy

20 februari 2017 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Henk Jan en Sandra
Wij vroegen Mariët om een advies voor onze woonkamer, maar kregen uiteindelijk een advies voor de hele benedenverdieping. Tijdens het kenningsmakingsgesprek vroeg ze ons samen en afzonderlijk het hemd van het lijf, o.a.: Wat wil je met de woonkamer? Wat vind je mooi en wat juist niet? Zijn er dingen die moeten blijven? Stapels boeken en tijdschriften heeft ze bij ons achtergelaten ter inspiratie. Zij ging met al haar aantekeningen aan de slag en kwam een aantal weken later met verschillende, sommige verrassende, voorstellen. Wij hebben kozen voor een mix van 2 voorstellen, waar zij dan weer 1 schets voor heeft maakt. En daar bleef het niet bij: lichtplan, kleuradvies voor de hele benedenverdieping, stoffering, etc. het zat er allemaal bij. Ze kwam gewoon maanden later nog eens terug om samen de juiste gordijnen en het goede karpet te kiezen. Geen probleem. Wij hebben nu een woonkamer die gezellig, warm, multifunctioneel en leefbaar is. Mariët is een zeer kundig, vriendelijk, duidelijk en prettig persoon om mee te werken. Ze luistert goed naar jouw wensen en biedt je talloze tips, mogelijkheden, adviezen zonder haar mening op te dringen. Henk Jan en Sandra

19 september 2016 (telefoonboek.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Rosalinde Janssen
Hele prettige ervaring met supermooie, maar ook praktische indeling als resultaat.! Iedere dag ervaren we hoe goed over alles is nagedacht door Mariët van Bon Couleur. Een aanrader!

21 juli 2016 (Facebook)

Beoordeling: 5/5
Door: Hiltje Begieneman
Het is alweer heel wat jaartjes geleden dat wij Mariët Fakkert hebben gevraagd om ons huis te restylen. Nog iedere dag hebben we daar geen moment spijt van gehad. Sterker nog, ook in ons nieuwe huis hebben we veel van haar adviezen van destijds over kunnen nemen. Één vraag zal ik nooit vergeten “Mag ik even in jullie kasten kijken?” Mariët heeft daar kennelijk veel uit kunnen afleiden. Het interieuradvies dat ze gaf, paste namelijk precies bij ons. Dat is ook de reden waarom wij ons écht thuisvoelen.