Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,8 (detelefoongids.nl)

Hieronder kunt u recente beoordelingen van onze klanten bekijken:

15 september 2018 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Johan en Marja
Wij hebben de afgelopen jaren twee keer Mariëts hulp ingeroepen. De eerste keer om ruimte te creëren in een vol gezinshuis met opgroeiende kinderen. Na een intensieve ochtend met interviews en rondkijken, heeft ze heel goede, bruikbare en mooie, adviezen gegeven zowel voor de indeling als het kleurgebruik. Ze heeft echt goed naar ons geluisterd en niet haar eigen smaak vooropgezet. Zelfs jaren later bij de verkoop van dat huis heeft haar inbreng nog goede resultaten opgeleverd.Het huis was snel verkocht… Logisch dat we haar weer hebben gevraagd voor binnenhuisarchitectuur van onze nieuwe woning waaraan veel verbouwd moest worden. Ze kwam met veel interessante voorstellen en mooie kleuren. Het uiteindelijk gerealiseerde ontwerp past als een warme jas om ons heen. Een thuis.

12 juli 2018 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Dick en Lia Kasteel
We hebben de hulp van Mariët in 2017 ingeschakeld op het moment dat we de mogelijkheid kregen een nieuwbouw woning te realiseren. Na een uitgebreid persoonlijk intakegesprek heeft ze in elke stap van het proces met ons meegedacht. Ze heeft ons ideeën aangereikt waar we zelf niet opgekomen waren, qua indeling en materiaal of kleurkeuze. Ze is een vakvrouw die haar werk op een fijne persoonlijke en betrokken manier uitvoert. Het eindresultaat is een woning waar we elke dag met plezier wonen, een echt thuis. Dat is zeker mede dankzij Mariët en haar adviezen! Wij bevelen haar dan ook van harte aan.

16 mei 2018 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 5/5
Door:Nanda en Coen
Mariet heeft ons enorm geholpen door alle elementen die we vooraf hadden uitgezocht of bepaald met elkaar in harmonie te brengen. Ze heeft ons zowel qua indeling als kleurstellingen geholpen tijdens de bouw en afbouw van ons huis. Daarnaast heeft zij ons een aantal zeer goede tips gegeven die we tijdens de bouwfase relatief makkelijk konden laten doorvoeren. Met name onze woonkeuken heeft daardoor allure gekregen. Dankzij Mariet hebben we nog een aantal andere aanpassingen in de planning staan die we geleidelijk aan zullen doorvoeren en ons nieuwe huis nog meer “af” maken.

31 januari 2018 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Elma
Wij wisten ons geen raad met de indeling van onze nieuwe kamer (nieuw huis gekocht) Zeker een lastige opgave als de smaken en ideeen uiteen liggen. Mariët neemt alle tijd om uitvoerig te inventariseren en onafhankelijk van elkaar een soort mood-board te maken. Een bijzonder intensieve ochtend waar ook genoeg ruimte voor humor is. Zeeer belangrijk. Dat was de start. Direct daarna de vervolgafspraken vastgelegd en ze heeft duidelijk aangegeven wat zij ging doen. Mooi staaltje verwachtingsmanagement. Met een stuk of 7 duidelijke schetsen weer uitvoerig alle mogelijkheden besproken. Zelfs samen de woning bezichtigd vòòr overdracht. Ze heeft er de nodige uurtjes in gestoken. We hebben nu een kamer die we zeg nooit zo zouden hebben ingericht. Echt supergaaf. Strak maar niet levenloos. Design gecombineerd met de Zweedse vrienden. Tips en adviezen bleven niet alleen bij kamer en keuken. Ook de hal werd voorzien van advies. En het verlichtingsplannen niet te vergeten. Ook na oplevering is nog bezoek geweest; zeer nauwkeurig opmeten van het carpet. Op de cm! En en passant nog weer tips en advies gekregen. Top! Zeker aan te bevelen. Het is de investering waard: een mode-ongevoelige inrichting die helemaal bij jou past! En het allerbelangrijkste: het is ONS thuis! Helemaal happy!

21 december 2017 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Els
Als verrassing voor mijn verjaardag had mijn man Mariët uitgenodigd. Ik vond het een super leuk idee. In het kennismakingsgesprek vroeg ze veel informatie. O.a. wat wil je met je woonkamer, welke kleuren vind je mooi, wat mag er absoluut niet weg enz. . Mariët luistert erg goed naar de wensen van de mensen. Mijn man en ik moesten afzonderlijk van elkaar een boek bekijken en zeggen welke sfeer je het meest aansprak. Mariët zelf ging ondertussen aan de slag met het verslepen van de meubels en spullen weghalen of verplaatsen. De opstelling die ze in de kamer had gemaakt voelde goed. Mariët gaf het advies om een tijdje de nieuwe opstelling te laten staan om te wennen. Maar eerlijk met een paar dagen had ik het gevoel, dit is het knusse sfeertje wat ik graag wil. Het voelt zeer goed. Ze heeft de rest van de benedenverdieping ook bekeken en ons daar ook adviezen over gegeven, zodat het een geheel wordt. We gaan zeker met haar adviezen aan de slag.

21 december 2017 (telefoonboek.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Hetty
Het was prettig samen werken met Mariët. Ze gaat grondig te werk. Inventariseert eerst alle wensen van de bewoners en komt dan met een meerdere opties. Na samen een keuze te hebben gemaakt helpt ze stap voor stap met alles uit te zoeken.

30 mei 2017 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Wim en Geke
Voor een andere kleur verf op onze Zweedse woning was het lastig om een uitgebalanceerde kleurencombinatie te vinden. Dank zij de tips / adviezen van Mariët zijn we tot een prachtig resultaat gekomen. Zelfs vanuit haar vakantieadres hielp zij ons de puntjes op de i te zetten. Wim en Geke

8 mei 2017 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 4/5
Door: Marcel en Marjan
Mariët heeft ons geholpen om van ons huis ons thuis te maken. Ze is erg professioneel en gaat heel grondig te werk. Ze heeft veel tijd gestoken om er achter te komen wie we zijn en wat onze wensen en eisen zijn. En dit is overduidelijk te zien in het geweldige eind resultaat. We zijn super blij met onze nieuwe woning. Het is nu echt ons huis!

20 februari 2017 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Roy
Mariët is bij ons thuis geweest om een andere indeling van onze woonkamer te maken en kleuradvies te geven. Wij hebben haar bezoek als erg prettig ervaren. Ze luistert en vraagt naar je eigen gemaakte keuzes en wensen. Zelf heeft ze een schat aan ervaring heeft creatieve ideeën om tot een fantastisch resultaat te komen. Echt een aanrader om Mariët in te schakelen als je het zelf even niet meer weet! Roy

20 februari 2017 (detelefoongids.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Henk Jan en Sandra
Wij vroegen Mariët om een advies voor onze woonkamer, maar kregen uiteindelijk een advies voor de hele benedenverdieping. Tijdens het kenningsmakingsgesprek vroeg ze ons samen en afzonderlijk het hemd van het lijf, o.a.: Wat wil je met de woonkamer? Wat vind je mooi en wat juist niet? Zijn er dingen die moeten blijven? Stapels boeken en tijdschriften heeft ze bij ons achtergelaten ter inspiratie. Zij ging met al haar aantekeningen aan de slag en kwam een aantal weken later met verschillende, sommige verrassende, voorstellen. Wij hebben kozen voor een mix van 2 voorstellen, waar zij dan weer 1 schets voor heeft maakt. En daar bleef het niet bij: lichtplan, kleuradvies voor de hele benedenverdieping, stoffering, etc. het zat er allemaal bij. Ze kwam gewoon maanden later nog eens terug om samen de juiste gordijnen en het goede karpet te kiezen. Geen probleem. Wij hebben nu een woonkamer die gezellig, warm, multifunctioneel en leefbaar is. Mariët is een zeer kundig, vriendelijk, duidelijk en prettig persoon om mee te werken. Ze luistert goed naar jouw wensen en biedt je talloze tips, mogelijkheden, adviezen zonder haar mening op te dringen. Henk Jan en Sandra

19 september 2016 (telefoonboek.nl)

Beoordeling: 5/5
Door: Rosalinde Janssen
Hele prettige ervaring met supermooie, maar ook praktische indeling als resultaat.! Iedere dag ervaren we hoe goed over alles is nagedacht door Mariët van Bon Couleur. Een aanrader!

21 juli 2016 (Facebook)

Beoordeling: 5/5
Door: Hiltje Begieneman
Het is alweer heel wat jaartjes geleden dat wij Mariët Fakkert hebben gevraagd om ons huis te restylen. Nog iedere dag hebben we daar geen moment spijt van gehad. Sterker nog, ook in ons nieuwe huis hebben we veel van haar adviezen van destijds over kunnen nemen. Één vraag zal ik nooit vergeten “Mag ik even in jullie kasten kijken?” Mariët heeft daar kennelijk veel uit kunnen afleiden. Het interieuradvies dat ze gaf, paste namelijk precies bij ons. Dat is ook de reden waarom wij ons écht thuisvoelen.