Het gaat er om dat er juist in overleg met elkaar iets tot stand komt. Daarom ga ik altijd eerst met de opdrachtgever(s) praten en probeer achter de leefstijl en de gewenste kleur- en sfeervoorkeur te komen.

Het komt nogal eens voor dat partners uiteenlopende smaken hebben en daar ligt een grote uitdaging voor Mariët. Om een uiteindelijk resultaat te bereiken waar een ieder zich prettig bij voelt.

Er wordt met zoveel mogelijk aspecten rekening gehouden: wie is/zijn de bewoner(s), zijn er specifieke hobby’s om rekening mee te houden, is er een speelplek gewenst voor de kinderen, een aparte werkplek, een inloopdouche, een (open) haard,zijn er huisdieren, etc?

Een advies van Bon Couleur is een wisselwerking tussen adviseur en opdrachtgever. U maakt kennis met elkaar in een eerste vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek. Mariët Fakkert laat u zien wat er allemaal mogelijk is, terwijl u duidelijk kunt maken wat uw wensen en vragen zijn. Ook wordt er tijdens het eerste gesprek een kostenindicatie gegeven. Daarna kunt u kiezen voor welk advies u wilt gaan: een kort advies of een uitgebreider advies. Hierin zijn interieur, indeling, kleur en verlichting betrokken.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook de nodige adviezen verwachten omtrent zaken als bijvoorbeeld gordijnen, vloeren, en materiaalgebruik.